2024. április 20. 09:00
KezdőlapMotoGPNem rajongsz a filmekért? Marc Márquez rád is gondolt

Nem rajongsz a filmekért? Marc Márquez rád is gondolt

Két és fél hónap múlva jelenik meg a Pantauro Kiadó gondozásában egy könyv, amely bemutatja Marc Márquez pályafutását, illetve még az ALL IN című dokumentum-sorozatnál is mélyebb betekintést ad a spanyol versenyző életébe.

Marc Márquez gyermekkora óta versenyszerűen motorozik, de hogyan lett egy ismeretlen kisfiúból minden idők egyik legsikeresebb motorversenyzője? A „Being Marc Márquez” című könyv ugyan nem egy lineáris életrajz, mivel a történet még korántsem ért véget, de számtalan történetet hordoz magában, melyek még a legnagyobb Márquez-rajongók számára is ismeretlenek.

A történelem egyik legjobbja, de Marc Márquez a pályán kívül igazán nagy példakép (vélemény)

A könyv nyolc fejezetből áll, és egyedülálló betekintést enged a spanyol versenyző lelki világába. Mesél szenvedélyéről, amely semmi máshoz nem hasonlítható módon formálja személyiségét ─ és vasárnapról vasárnapra emberek millióit veszi le a lábáról.

A „Being Marc Márquez” egy képileg erős és modern kivitelezésű életrajz, amely olyan érzést ad az olvasónak, mintha maga ülne a motoron 350 km/órás sebességgel. Minden MotoGP-rajongónak kötelező darab.