2024. március 28. 19:43
KezdőlapMotoGPMarc Márquez ezt a témát nem akarta feszegetni, de sajnos muszáj volt

Marc Márquez ezt a témát nem akarta feszegetni, de sajnos muszáj volt

Marc Márquez elmondta, miért döntött úgy, hogy a Valentino Rossival való kapcsolatának sebeit újra feltépi legújabb dokumentum-sorozatában, annak ellenére, hogy nem akarta.

Marc Márquez részletesen beszélt a 2015-ös sepangi incidensről, és a három évvel később, Argentínában történtekről is, pedig nem kimondottan akart, de új dokumentum-sorozata megkövetelte tőle.

„Ha egy doku-sorozatot készítesz, akkor minden pillanatot fel kell dolgoznod” – mondta a spanyol versenyző a Marca.com-nak a hétvégi portugál szezonnyitó előtt.

„Természetesen leginkább a tavalyi évem volt fókuszban, de kitértük Lorenzóra, Pedrosára, de egyik rivalizálás sem ér fel azzal, amit Valentinóval folytattam, mert Valentino az Valentino. Nyitottnak kellett lennem, elmesélni mindent az én szemszögemből, pedig nem akartam.”

A hibáit megbánó Marc Márquez elmondta, mikor jöhet el az az idő, hogy újra beszélő viszonyban legyen Rossival

Elárulta azt is, hogy elégedetlen a Hondával, de véleménye szerint ezek csak olyan hullámvölgyek, mint amik egy házasságban is előfordulnak.

„Olyan, mint egy házasság, és egy házasság nem mindig jár együtt a boldogsággal. Vannak hullámvölgyek, olyan pillanatok, amikor jobban megy; olyan pillanatok, amikor rosszabbul, olyan pillanatok, amikor mindent együtt csináltok, és amikor nem. Hiszek ebben a együttműködésben, és remélem, tartós lesz, egy amolyan ’véget nem érő történet’.”