2024. április 26. 22:10
KezdőlapMotoGPMarc Márquez ott lesz Jerezben, rajthoz állása azonban még kérdéses

Marc Márquez ott lesz Jerezben, rajthoz állása azonban még kérdéses

Marc Márquez visszatérése Jerezben még nem hivatalos, de a spanyol versenyző biztosan ott lesz a helyszínen.

Marc Márquez biztosan jelen lesz hétvégén Jerezben, azonban az még nem ismert, hogy rajthoz állhat-e a soron következő futamon. Mint ismeretes, a Honda pilótája Portimãóban kézközépcsont-törést szenvedett, aminek következtében az argentin és amerikai versenyhétvégét kihagyni kényszerült.

Marc Márquez sérülése súlyosabb a vártnál, ismét csonttörést szenvedett

A spanyol versenyző biztosan elutazik a spanyol verseny helyszínére, hiszen részt vesz a Garage 93 by Repsol megnyitóján. A bárt abból a célból építették, hogy közelebb hozza a nyolcszoros világbajnokot a közönséghez. A 250 négyzetméteres helyszín egyik fő attrakciója a hat Repsol Honda motor kiállítása lesz, melyekkel Márquez világbajnoki címeket nyert. A versenygépeket erre az alkalomra a Cervera Múzeumból szállítják a helyszínre.

A sportbár ünnepélyes megnyitója április 27-én, csütörtökön este 19:00 órakor veszi kezdetét, az eseményt maga Marc Márquez nyitja meg, rajta kívül jelen lesz Laia Sanz, Giacomo Agostini, Valentín Requena és Juan García Jarana.

„Ezzel a projekttel Marc Márquezt igyekszünk közelebb hozni a közönséghez. Azok, akik nem járnak a versenypályára, a városközpontban, motoros hangulatban élvezhetik majd a GP-t. Azok pedig, akik kilátogatnak a versenyre, délután és este is ebben a motoros hangulatban folytathatják a napot. Célunk, hogy javítsuk a rajongók élményét, és újakat vonzzunk be” mondta Jaime Martínez, Marc Márquez ügynöke.