2024. április 24. 05:40
KezdőlapMotoGPÍgy töltik a versenymentes heteket a MotoGP versenyzői (képek)

Így töltik a versenymentes heteket a MotoGP versenyzői (képek)

A három versenymentes hétvégén a MotoGP versenyzői lehetőséget kaptak a kikapcsolódásra. Van, aki a monacói Forma-1-es futamon szurkolt kedvencének, és van, aki az andorrai kerékpáros maratonon vett részt.

Miközben az Aprilia versenyzői különböző gépekkel rótták a köröket, és még egy robogóversenyt is rendeztek („Az veszélyesebb volt, mint a sprint” ─ viccelődött Aleix Espargaró) Misanóban az „Aprilia All Stars” megnevezésű esemény részeként, más MotoGP-ászok is megtalálták a módját, hogy áthidalják a versenyszünetet.

Fabio Quartararo nem hagyta ki a lehetőséget, hogy a hétvégén ellátogasson a monacói Forma-1-es hétvégére. A Yamaha sztárja a Sky-nak adott interjújában ismét elmondta, hogy szeretne F1-es versenyautót vezetni.

„Elég nehéznek tűnik, de remélem, hogy a következő években tesztelhetek egy ilyen autót. Ez olyasvalami, amit nagyon szeretnék egyszer megtenni.”

A Repsol Honda sztárja, Marc Márquez szombaton Aragónban edzett testvérével, és a 15 éves újonc versenyzővel, Maximo Quilesszal, aki jelenleg a Red Bull Rookies Cup negyedik helyezettje, akit egyébként Márquez ügynöksége, a Vertical képvisel.

A Red Bull KTM gyári versenyzője, Brad Binder és testvére, Darryn vasárnap Andorrában részt vettek a 103 km-es „Granfondo Encamp – Pas de la Casa” kerékpáros maratonon. A Binder testvérek jó társaságban voltak. A több mint 400 résztvevő között ott volt a Pramac Ducati ásza, Jorge Martín, a Honda versenyzője, Iker Lecuona, a Moto2-es Marcos Ramírez, John McPhee és Sam Sunderland.