back to top
2024. május 06. 22:47
KezdőlapMotoGPMarc Márquez elkeseredettségében szerettei körében keres vigaszt, és talál is

Marc Márquez elkeseredettségében szerettei körében keres vigaszt, és talál is

Marc Márquez nyíltan beszélt arról, hogy a magánélete hogyan „kompenzálja” az eddig sikerektől mentes MotoGP-szezonját.

A Repsol Honda versenyzőjének még egy vasárnapi futamot sem sikerült teljesítenie, miközben a MotoGP mezőnye nyári szünetre vonul, egy borzalmas, túlhajtásokkal, bukásokkal és sérülésekkel teli szezon közepette. A Gemma Pintóval való kapcsolata, amelyet egy hónappal ezelőtt erősített meg, adott neki némi okot a mosolygásra.

„Ez a másfél hónapos szünet minden szempontból jót fog tenni nekem. Szakmai szinten ez az egyik legnehezebb pillanatom, de a magánéletem kezd egyenesbe jönni, és ez kárpótol a sok sérelemért, ami ért. Nyugodtabb, boldogabb vagyok, támogat a családom, a párom, a menedzserem és az egész csapat, amely körülvesz. Ez az, ami biztosan erőt ad ahhoz, hogy tovább fejlődjek és újult erővel térjek vissza Silverstone-ba.”

Rossi és Márquez elásták a csatabárdot, hogy egy gerincsérülteket támogató kezdeményezés részesei legyenek (videó)

„Adok magamnak időt a pihenésre, a gondolkodásra, és arra is, hogy kitisztítsam a fejem, hogy a szezon második felét ugyanazzal az elkötelezettséggel kezdhessem. Sokat segít, hogy a magánéletemben pozitív dolgok történnek. Ez az egyetlen dolog, amibe kapaszkodom. Egy kicsit más megközelítéssel szeretném stabilabbá tenni a szezon második felét” ─ összegezte gondolatait a spanyol versenyző.

Számára természetesen a pihenés és a feltöltődés a legfontosabb, és nagyon örül, hogy ezt családja, párja és a szerettei körében teheti meg.