back to top
2024. május 05. 02:02
KezdőlapHírekApja lánya – már egyévesen kiválóan megy a motorozás Rossi gyerekének (videó)

Apja lánya – már egyévesen kiválóan megy a motorozás Rossi gyerekének (videó)

Valentino Rossi közzétett egy videót, amelyen lánya, Giulietta egy motort vezet apja segítségével. Bár mindössze egyéves, úgy tűnik, hogy a család számos tagjához hasonlóan belé is szorult némi tehetség.

Valentino Rossi 2021-veb vonult vissza a MotoGP-től versenyzőként, és azóta több szempontból is jelentősen megváltozott az élete. Egyrészt csapata, a VR46 tavaly óta a királykategóriában versenyez, de ami számára ennél is fontosabb, hogy 2022 márciusában megszületett lánya, Giulietta. A jelek szerint pedig a kilencszeres világbajnok amint csak lehetett, motorra ültette gyerekét.

Rossi saját közösségi médiás platformjain közzétett egy videót, amelyen az egyéves Giulietta már motorozik, vélhetően a család kis méretűnek nem mondható kertjében. Persze természetesen édesapja húzza a gázkart, és folyamatosan ott van biztosítékként, de ezen a rövid felvételen nem volt szükség komoly közbeavatkozásra a részéről.

„Nem hiszem, hogy Giulietta balerina lesz” – írta Rossi a videóhoz megjegyzésként, utalva arra, hogy lánya is örökölt a családi génekből. A legnagyobb sikereket kétségtelenül ő érte el a családból, de édesapja, Graziano Rossi is szerepelt a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában, a v250 köbcentiméteres géposztályban pedig több futamot is nyert. Ám Valentino édesanyjától, Stefania Palmától is örökölhetett géneket, hiszen anyai féltestvére, Luca Marini éppen a VR46 színeiben versenyez a MotoGP-ben.