back to top
2024. május 04. 17:15
KezdőlapMotoGPHatalmas az öröm Tavulliában: Luca Marini megnősült (videó)

Hatalmas az öröm Tavulliában: Luca Marini megnősült (videó)

Ünnepel egész Tavullia, ezúttal azonban Valentino Rossi testvére, Luca Marini áll a reflektorfényben, aki feleségül vette kedvesét, Martát.

Konganak a harangok azon a plébánián, amit Valentino Rossi tett híressé. Az olasz klasszis kivételesen nem  egy újabb győzelmet ünnepelt, hanem féltestvére esküvőjén vett részt. Természetesen jelen volt, párja, Francesca Sofia Novello, kislányukat, a kis Giuliettát a kezükben tartva, valamint a két pilóta édesanyja, Stefania Palma, Luca húga és édesapja, Massimo, valamint más vendégek.

Marta Vincenzi a hagyományoknak megfelelően fehér ruhában jelent meg, nagyon hosszú uszállyal. Luca Marini viszont kék öltönyt választott, hogy többek között ugyanabban a templomban nősüljön meg, ahol 2019. július 29-én Alessio Salucci, azaz a híres Uccio is örök hűséget fogadott Pamela Severininek.

Hiába csapattársa sikere, Luca Marini más versenyzőt nevezett meg idei favoritként

A friss házasok azonnal indulnak is nászútra, hiszen augusztus 6-án, vasárnap Silverstone-ban megrendezésre kerül a Brit Nagydíj.

A Motosprintnek adott interjújában Luca Marini a VR46-os csapat eddigi teljesítményéről is ejtett néhány szót:

„Nagyon pozitív volt a kezdés, jól dolgoztunk, fontos eredményeket elérve. Minden futamon képesek vagyunk a top5-ért harcolni, és ez fantasztikus. Maradjunk koncentráltak, adjuk továbbra is a legjobbunkat, és toljuk még magasabbra a lécet, hogy a dobogóért küzdhessünk.”

Valentino Rossi testvére is úgy érzi, hogy versenyzőként fejlődött: „Büszke vagyok a csapat és magam fejlődésére is. El kell ismernem, hogy a csapatunk őrült nagyot lépett előre 2022 óta. Erősebbek vagyunk, egyre inkább a részletekre és az én vezetési stílusomra is koncentrálunk. A hétvégék menedzselésében magabiztosabb vagyok, minden alkalommal, amikor motorra ülök, pontosan tudom, hogy mit kell tennem.”

„Az eddigi legnagyobb bánatom talán a portugál hétvége volt. Nagyon gyors voltam a holtszezonban, többet vártam, szeretem azt a pályát. Az FP3-ban buktam, egy buta kicsúszás, és onnantól kezdve minden rosszul alakult akkor.”