2024. április 28. 01:56
KezdőlapMotoGPA McLaren pilótája szerint a Moto3-as futam a legőrültebb dolog, amit valaha...

A McLaren pilótája szerint a Moto3-as futam a legőrültebb dolog, amit valaha látott

A Forma-1 sztárja, Lando Norris ellátogatott a MotoGP silverstone-i paddockjába. A brit el volt ragadtatva, és bevallotta, hogy szívesen kipróbálná magát, de lassabb motorokkal.

A Forma-1 ásza, Lando Norris egyike volt annak a 100 400 lelkes rajongónak, akik vasárnap a helyszínen élőben követték a Brit MotoGP Nagydíjat Silverstone-ban. A 23 éves Norris Bristolból származik, és nagyon népszerű Nagy-Britanniában. A Forma-1-es sztárok fiatal gárdájának képviselőjeként tartják számon, és ő felelős a rajongók rendkívüli növekedéséért.

A McLaren versenyzője meglátogatta a Yamaha két gyári pilótáját a silverstone-i bokszban, hosszasan elbeszélgetett Franco Morbidellivel, és csapattársával, Fabio Quartararóval is pózolt egy rögtönzött fotó erejéig, amelyen további figyelmet keltett a fekete alapon sárga mintás sapkájával.

Norris ezután nyíltan beszélt saját kétkerekű ambícióiról is: „Szívesen kipróbálnám magam, de lassabb gépekkel.”

A Moto3-as versenyző, David Alonso hihetetlen debütáló győzelméről Norris a következőket mondta: „A Moto3-as verseny volt a legőrültebb dolog, amit valaha láttam!”

„Bárcsak gyakrabban itt lehetnék, egyszerűen imádom!” Egyébként: Norris számára egy sisakcserére is sor került, Fabio Quartararo aláírásával ellátva.