back to top
2024. május 02. 07:56
KezdőlapMagyarokKovács Bálint megsérült, Varga Tibor biztatóan szerepelt az év utolsó versenyhétvégéjén

Kovács Bálint megsérült, Varga Tibor biztatóan szerepelt az év utolsó versenyhétvégéjén

Kovács Bálint és Varga Tibor Erik a spanyol Superbike-bajnokság betétsorozataiban indultak el Barcelonában. Előbbi megsérült a Stock 1000-es kategória időmérőjén, utóbbi két jó futamot produkált a Superstock 600-asok között.

A Hungarian Motorsport Academy két versenyzője, Varga Tibor Erik és Kovács Bálint Barcelonába utazott a hétvégén, hogy a spanyol bajnokság (ESBK) szezonzáró versenyén idén utoljára megmérettessék magukat. Kovács Bálint számára nem tartott sokáig a hétvége a Stock 1000-es kategóriában, miután az időmérő edzésen megsérült a keze, és a hétvége további részén már nem tudott részt venni.

Varga Tibor Erik viszont biztató formát mutatott az év utolsó versenyén, miután a Superstock 600-as kategóriában egy remekül sikerült kvalifikáció után az első futamon a 6. helyen intette le a kockás zászló. Pár apró technikai módosítást eszközölve a motorján végül a második futamon a 7. helyen végzett, elmondása szerint azonban folyamatosan közeledik a Supersport-mezőny elejéhez, így egy jó felkészüléssel a jövő évben még jobb eredményekre lehet majd képes.