back to top
2024. május 04. 01:18
KezdőlapMotoGPAjándékot csomagoltak a MotoGP versenyzői, nem mindenkinek sikerült jól (videó)

Ajándékot csomagoltak a MotoGP versenyzői, nem mindenkinek sikerült jól (videó)

A MotoGP közzétett egy karácsonyi videót, amelyben a pilótáknak egy-egy ajándékot kellett becsomagolniuk. Nem mindenkinek sikerült, akadt, akinek rögtön szétesett.

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a MotoGP közzétett egy karácsonyi tematikájú videót a YouTube-csatornájára. A főszerepben természetesen a pilóták voltak, összesen huszonegyen. A szám nem véletlen, hiszen azok a pilóták vettek részt, akik az idei szezonban állandó versenyzőként képviselték csapatukat, és jövőre ugyanígy tesznek, persze adott esetben egy másik istállóval.

Idén az volt a feladat, hogy mindenkinek be kellett csomagolnia egy-egy ajándékot. A tárgyak egy része tematikus termék volt, hiszen többen is a Monopoly nevű ismert társasjátéknak a MotoGP-ről szóló különkiadásával próbáltak megbirkózni. Másoknak könnyebb dolguk volt, hiszen páran a MotoGP videójátékát igyekeztek becsomagolni, legalábbis a doboz alakjából és a keskeny oldalainak kék színéből kiindulva. Marc Márquez pedig a Hondájának egy kicsinyített mását fogta a kezében.

A teljes videó a hozzászólásban található linkre kattintva tekinthető meg.

A videóban látható, ahogyan a mezőny tagjai igyekeznek megküzdeni a feladattal, és jó néhányuk esetében látszott, hogy nem erre a műfajra teremtették őket. Marco Bezzecchi meg is jegyezte, hogy ő a motorozás kivételével mindenben lassú. Végül aztán mindenki elkészült, ám a végeredmény sokaknál hagyott némi kívánnivalót. A csúcsot (vagy mélypontot) Nakagami Takaaki jelentette, aki a ragasztószalag helyett a saját kezével fogta össze a papírt. Amíg tartotta, addig működött, de miután letette, nem meglepő módon szétnyílt.

A versenyzők aztán egyesével boldog karácsonyt, illetve kellemes ünnepeket kívántak, és aki akart, az megfogalmazott még egy-két szép gondolatot a nézőknek. Mindezt a saját anyanyelvükön tették (az egész videó alatt van angol felirat), kivéve Francesco Bagnaiát, aki elénekelte az ismert brit karácsonyi dalt, a ’We Wish You a Merry Christmas’-t.