szerda, október 5, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
MotoGP - 🇦🇺 Ausztrál Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park sprint
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 3.verseny
KezdőlapMotoGPBajban a Ducati: késik a teherszállító a felszerelésükkel

Bajban a Ducati: késik a teherszállító a felszerelésükkel

Nehéz napok állnak a gyári Ducati és a szatelit csapataik (Gresini Racing és VR46 Ducati) előtt. A problémát az jelenti, hogy műszaki hiba adódott a repülőgéppel, ami a felszerelésüket szállítja.

- Hirdetés -

Öt teherszállító repülőgép szállt fel Lombok szigetéről múlt vasárnap, hogy eljutassa a csapatok felszerelését az Argentin Nagydíj helyszínére, Termas de Rio Hondóba, a 2022-es szezon harmadik fordulójára.

A gépek leszálltak a kenyai Mombasában, mielőtt továbbrepültek volna volna Dél-Amerikába. A rakomány egy része szombaton érkezett meg Termas de Rio Hondóba.

- Hirdetés -

Azonban, ahogyan arról először a Sky Italy beszámolt, és a Motorsport.com megerősítette, az öt teherszállító repülőgép egyike továbbra sem tudta folytatni útját Mombasából. A repülőgépen ugyanis műszaki hibát fedeztek fel.

A MotoGP szervezői megerősítették, hogy a gép javítása az utolsó fázisban van, és a következő napokban fog megérkezni Argentínába.

A teherszállító repülőgép problémája azonban okoz némi fejfájást majd a gyári Ducati-csapatnak, valamint a Gresini Racingnek és Valentino Rossi VR46-os csapatának. A motorsport.com értesülései szerint mindhárom csapat csak csütörtökön kapja meg a szállítmányt Termas de Rio Hondóban. Ennek következtében nagyon gyorsan kell majd dolgozniuk, hogy a boxukat és a motorjaikat felkészítsék a pénteki első edzésre. A szabadedzések helyi idő szerint 10:50-kor kezdődnek majd.

Értesülések szerint ez a három csapat érintett a problémában.