péntek, szeptember 30, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park sprint
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 3.verseny
KezdőlapMotoGPBastianini csak jól szeretné érezni magát Portugáliában

Bastianini csak jól szeretné érezni magát Portugáliában

Enea Bastianini mindössze jó érzéseket tűzött ki maga elé célként Portimao kapcsán. A vb-éllovasnak tökéletes lehet ehhez a bajnokság egyik legszórakoztatóbb pályája.

- Hirdetés -

Enea Bastianini Austinban aratott győzelmével világbajnoki éllovasként érkezik az európai szezonkezdet első futamára, a Portugál Nagydíjra. Biztató lehet a Bestia számára, hogy a tavalyi második portugál futamon hiába rajtolhatott mindössze a 16. helyről, végül kilencedikként futott be. A cél az, hogy a tabella élén maradjon a lehető legtovább, de ezért nem akar magára indokolatlanul nagy nyomást helyezni.

Egy nagyszerűen alakuló austini versenyen vagyunk túl, ahol a győzelem a hab volt a tortán egy kiváló tempó megkoronázásaként” – mondja Bastianini. “Most pedig jön Portimao, ami egy rendkívül élvezetes pálya a folyamatos hullámvasutazásával. Az egyetlen, amit tennünk kell, hogy a munkánkra fókuszálunk. De ezt tettük eddig is. A legfőbb dolog, hogy jól tudjuk érezni magunkat.

- Hirdetés -

Bastianini szerint Portimao az igazán jó alkalom egy jó eredményre. Jerezben ugyanis nehezebb lesz kitűnni, lévén azt a pályát mindenki ismeri. “Ott biztosan sokan lesznek gyorsak, és kicsik lesznek a különbségek. Elvégre teszteltünk is ott. De azt a pályát is nagyon szeretem.

Enea Bastianini két győzelmével, valamint egy tizenegyedik és egy tizedik helyével eddig összesen 61 pontot tudott szerezni. Ezzel jelenleg vezeti a tabellát, előnye öt pont a második Álex Rins mögött.

SourceGPOne
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)