szombat, június 25, 2022
Moto GP - 🇵🇹 Portugál Nagydíj
Moto GP - 🇪🇸 Spanyol Nagydíj
Moto GP - 🇮🇹 Olasz Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Katalán Nagydíj
Moto GP - 🇫🇷 Francia Nagydíj
MotoGP - 🇩🇪 Német Nagydíj
MotoGP - 🇳🇱 TT Assen
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park
🇬🇧 Brit Superbike – DONINGTON PARK
Superbike - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Superbike - 🇮🇹 Misano 2.verseny
Superbike - 🇬🇧 Donington 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 2.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 1.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 2.verseny
Endurance VB - 🇧🇪 Spa 24h
Supersport - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Supersport - 🇮🇹 Misano 2.verseny
🇬🇧 BSB - Knockhill sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 2. verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 3. verseny
Supersport - 🇬🇧 Donington 1.verseny
KezdőlapMotoGPBastianini csak jól szeretné érezni magát Portugáliában

Bastianini csak jól szeretné érezni magát Portugáliában

Enea Bastianini mindössze jó érzéseket tűzött ki maga elé célként Portimao kapcsán. A vb-éllovasnak tökéletes lehet ehhez a bajnokság egyik legszórakoztatóbb pályája.

- Hirdetés -

Enea Bastianini Austinban aratott győzelmével világbajnoki éllovasként érkezik az európai szezonkezdet első futamára, a Portugál Nagydíjra. Biztató lehet a Bestia számára, hogy a tavalyi második portugál futamon hiába rajtolhatott mindössze a 16. helyről, végül kilencedikként futott be. A cél az, hogy a tabella élén maradjon a lehető legtovább, de ezért nem akar magára indokolatlanul nagy nyomást helyezni.

Egy nagyszerűen alakuló austini versenyen vagyunk túl, ahol a győzelem a hab volt a tortán egy kiváló tempó megkoronázásaként” – mondja Bastianini. “Most pedig jön Portimao, ami egy rendkívül élvezetes pálya a folyamatos hullámvasutazásával. Az egyetlen, amit tennünk kell, hogy a munkánkra fókuszálunk. De ezt tettük eddig is. A legfőbb dolog, hogy jól tudjuk érezni magunkat.

Bastianini szerint Portimao az igazán jó alkalom egy jó eredményre. Jerezben ugyanis nehezebb lesz kitűnni, lévén azt a pályát mindenki ismeri. “Ott biztosan sokan lesznek gyorsak, és kicsik lesznek a különbségek. Elvégre teszteltünk is ott. De azt a pályát is nagyon szeretem.

Enea Bastianini két győzelmével, valamint egy tizenegyedik és egy tizedik helyével eddig összesen 61 pontot tudott szerezni. Ezzel jelenleg vezeti a tabellát, előnye öt pont a második Álex Rins mögött.

SourceGPOne
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)