2024. március 29. 12:22
KezdőlapMotoGPExkluzív: Pol Espargaró a KTM-nél folytatja

Exkluzív: Pol Espargaró a KTM-nél folytatja

Miután Jack Miller bejelentése megtörtént, nem kellett sokáig várni Pol Espargaró átigazolására sem. A spanyol is a KTM-hez igazol.

Nem mindennapi hírek érkeznek mostanság a pilótapiacról. Talán el sem indult volna ez a lavina, ha a Suzuki nem jelenti be év végi kivonulását a királykategóriából. Sosem tudjuk meg, mi lett volna ha, az viszont biztos, hogy egyre több átigazolási pletyka és hír érkezik, és mint tudjuk, minden pletykának van valóságalapja.

Az már bizonyos, hogy 2 Repsol Hondánál töltött év után Pol Espargaró visszatér a KTM-hez. Azt viszont egyelőre még homály fedi, hogy ki lesz a spanyol csapattársa az istállónál. A gyári Red Bull-KTM csapatot jelen állás szerint Jack Miller és Brad Binder alkotja majd. Espargaró a Tech3-hoz érkezik majd, mivel Oliveira nem fogadta el ezt az ülést, gyári pozícióra pályázik. A legvalószínűbb pilóta Espargaró mellé jelenleg Remy Gardner, mivel Raúl Fernandezzel egyelőre még zajlanak az egyeztetések. Szóba került Darryn Binder neve is, de ezt Hervé Poncharal azonnal megcáfolta.

Kíváncsian várjuk, ki lesz a befutó.