2024. április 26. 07:27
KezdőlapMotoGPBagnaia csökkentené a hátrányát Quartararóval szemben

Bagnaia csökkentené a hátrányát Quartararóval szemben

Az előző futam után nyilvánvaló, hogy Bagnaiának minden egyes pontra szüksége lesz, ha feljebb akar zárkózni a világbajnoki pontversenyben.

Feltehetően az olasz abban bízik, hogy nem kell olyan hamar befejeznie a vasárnapi futamot, mint az előző versenyhétvégén. Vétlen volt ugyan, de sajnos rosszkor volt rossz helyen, így pont nélkül zárta a barcelonai hétvégét. Ettől függetlenül Pecco Bagnaia még így is a tabella 5. helyén áll, és még rengeteg nagydíj van hátra. Az elmúlt évek azonban azt mutatják, hogy az olaszok nem kimondottan sikeresek Sachsenringen. Vajon Bagnaia rácáfol erre?

„A német és a holland nagydíj rendkívül fontos események lesznek számunkra. A legutóbbi eset miatt 66 pontos lemaradásba kerültünk Quartararóval szemben. Nem lesz egyszerű felzárkózni, de mindent megteszek annak érdekében, hogy csökkentsem a hátrányomat, mielőtt még elkezdődne a nyári szünet.” – nyilatkozta Bagnaia.

„Jelenleg Fabio és a Yamaha nagyon erős. Ennek okán nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy vasárnap minél jobb eredményt érjünk el.”