2022. december 07. 21:28
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
MotoGP - 🇦🇺 Ausztrál Nagydíj
MotoGP - 🇲🇾 Maláj Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Valenciai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 2.verseny
Superbike - 🇦🇷 San Juan 1.verseny
Superbike - 🇦🇷 San Juan 2.verseny
Superbike - 🇮🇩 Mandalika 1.verseny
Superbike - 🇮🇩 Mandalika 2.verseny
Superbike - 🇦🇺 Phillip Island 1.verseny
Superbike - 🇦🇺 Phillip Island 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch 3.verseny
SuperSport - 🇦🇷 San Juan 2.verseny
SuperSport - 🇮🇩 Mandalika 1.verseny
SuperSport - 🇮🇩 Mandalika 2.verseny
SuperSport - 🇦🇺 Phillip Island 1.verseny
SuperSport - 🇦🇺 Phillip Island 2.verseny
KezdőlapMotoGPSzebben szeretne búcsúzni a Repsoltól Pol Espargaró

Szebben szeretne búcsúzni a Repsoltól Pol Espargaró

- Hirdetés -

Hét versenye áll még Repsol Honda-versenyzőként Pol Espargaró előtt. Ezen szeretné a lehető legjobban szeretne teljesíteni.

2023-tól Pol Espargaró a GASGAS-szá átbrandelt Tech3 KTM versenyzője lesz. Ezzel hosszú idő után tér vissza az istállóhoz, ráadásul amikor ott versenyzett, a Tech3 még Yamahákkal küzdött a lehető legjobb eredményekért.

Addig még viszont van hét futamnyi kötelezettsége a Repsol Honda kötelékében. 2022-es szezonja eddig nem alakult a legszerencsésebben, ezen szeretne kicsit kozmetikázni a szezon utolsó harmadában.

- Hirdetés -

Remélhetőleg Misano adhat nekünk egy lökést a nehéz spielbergi hétvége után” – mondja Espargaró. “A cél az, hogy a lehető legjobb eredményekkel búcsúzhassak a Repsol Honda csapatától. Dolgozunk azon, hogy megoldásokat találjunk a problémáinkra. A Misano utáni teszt két napja nagyon hasznos lehet számunkra, és már most is annak kell aládolgoznunk, hiszen ezt követően egy nagyon intenzív időszak vár ránk a sok repüléssel. Motiváltak vagyunk, és nyomni fogjuk.

- Hirdetés -

Csapattársa, Stefan Bradl lehet, hogy most szerepel utoljára idén Marc Márquez helyén. A nyolcszoros világbajnok a napokban már motorozott a MotorLand Aragónon, és eltökélt célja, hogy még idén versenyezzen.

Misanót ismerem a múltból versenyzőként és a HRC-vel elvégzett tesztmunka kapcsán is” – mondja Bradl. “Az eredmények nem mutatják meg a bennünk rejlő potenciált, így továbbra is kőkeményen kell dolgoznunk. A sebességem folyamatosan egyre jobb, így már csak apróságokat kell kijavítani. Most még versenyzőként vagyok itt, aztán valószínűleg visszavedlek tesztpilótává. Meglátjuk, mit tartogat számomra ebben a minőségben ez a hétvége.

Hiába nem versenyez fél éve, Marc Márquez hatvan szerzett pontjával mind a mai napig a legjobb hondás a tabellán. Pol Espargaró 42-vel rendelkezik, míg Stefan Bradl egyszer sem végzett pontszerző helyen 2022-ben.

- Hirdetés -
Sourcecrash.net
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)