2024. április 25. 17:24
KezdőlapMotoGPApja lehülyézte, Remy Gardner megvédte menedzserét

Apja lehülyézte, Remy Gardner megvédte menedzserét

Az apa, Wayne Gardner fia, Remy menedzserét kritizálta. Az érintett, a MotoGP-ből távozó versenyző helyzete ellenére is megvédte a szakembert.

Remy Gardner 2021-ben öt győzelemmel és további hét dobogóval a Moto2 világbajnoki címét ünnepelhette. Ez egy igen erős ajánlólevél volt számára a királykategóriába, újoncéve viszont nem alakul túl eredményesen. Gardner 2022-ben mindössze négy alkalommal tudott pontot szerezni, összesen kilencet. Ezzel pedig a dolgok jelenlegi állása szerint a legvalószínűbb forgatókönyv számára az, hogy egy év után a GP-kaland véget is ér.

A történteket nehezen viselte a büszke apa, Wayne Gardner, aki 1987-ben maga is világbajnoki címet ünnepelhetett az 500-asok között. A 62 éves exversenyző a fiával történtekkel kapcsolatos frusztrációját a menedzseren, Paco Sánchezen töltötte ki.

Fia megvédte pártfogóját.

Nagyon sajnálom azt, amit Wayne mondott Paco munkájával kapcsolatban” – fogalmaz Remy Gardner egy Twitter-bejegyzésben. „Paco nem felelős azért, hogy én távozom a KTM-től, és továbbra is bízom a munkájában és az őszinteségében. Együtt majd találni fogunk egy olyan projektet, amivel továbbra is élvezhetem ezt a sportot, amit annyira szeretek csinálni.

Az idősebbik Gardner, ugyancsak a Twitteren keresztül, inkompetensnek és bohócnak nevezte Sánchezt, akinek a döntései fia MotoGP-karrierjébe kerültek.

Később már egy visszafogottabb üzenetben fogalmazott, eszerint „Nagyon szomorú látni, hogy az úgynevezett menedzser, Paco Sánchez nevetséges viselkedése miatt a KTM-mel Remy MotoGP-karrierje 2022-ben véget ér. Remynek mindene megvan ahhoz, hogy sikeres legyen, ehhez viszont sok-sok változtatásra van szüksége a menedzsmentjében.

ForrásSpeedcafe