2024. április 25. 10:39
KezdőlapSuperbikeNívós csapatot toborzott Miller az Ausztrál Superbike záróversenyére

Nívós csapatot toborzott Miller az Ausztrál Superbike záróversenyére

Nem Jack Miller lesz az egyetlen, aki az Ausztrál Superbike bajnokság Bend Motorsport Parkban rendezendő szezonzáróján részt vesz november 25-27. között. Az ausztrál kitett magáért a toborzásban.

Jack Miller mellett Josh Hook, Marcel Schrötter és Harrison Voight is részt vesznek a versenyhétvégén.

Milyen kategóriában lesznek ott?

Josh Hook: a 2022-es év frissen megkoronázott Endurance világbajnoka 2021-ben már járt a The Bendben, és ismét visszatér, ezúttal jó barátja, Jack Miller oldalán. „Hooky” az Alpinestars Superbike kategóriában fog versenyezni.

Marcel Schrötter: A huszonkilenc éves német motorversenyző jelenleg a Liqui Moly Intact GP színeiben versenyez a Moto2-ben, ahol rendszeresen a legjobb tízben végez. Marcel az Alpinestars Superbike osztályban is versenyezni fog a The Bend fináléjában.

Harrison Voight: A tizenhat éves queenslandi versenyző nemrégiben a Moto3-ban indult a San Marino GP versenyen, ahol a 23. helyen végzett. Rendszeres versenykategóriája a Red Bull Rookies Cup, ahol az első tízben szerepel. Harry a Michelin Supersport 600-as osztályban fog versenyezni a The Bend Finale-on.

Mit gondol erről a Motorcycling Australia?

Peter Doyle, a Motorcycling Australia vezérigazgatója szerint a Thriller Motorsport csapatának bővülő létszáma lendületet ad a rendezvénynek és a finálénak: „Tavaly Jack azért jött vissza, hogy – ahogy ő fogalmazott; szórakozzon egy kicsit a haverjaival, és a ma bejelentett három versenyző azt mutatja, hogy valóban folytatja ezt az elkötelezettséget a rendezvény és a szórakozás iránt…!

„Nagyszerű lesz újra üdvözölni Josh-t (Hook) és Harrison-t (Voight) az ASBK paddockban, Marcel (Schrötter) számára pedig biztos vagyok benne, hogy érdekes lesz a debütálása mind a bajnokságban, mind pedig a világklasszis Bend pályán való első alkalommal.”

„Szeretném megdicsérni Jacket az erőfeszítéseiért, hogy ezeket a nagyon jó versenyzőket elhozza a rendezvényünkre, és az ausztrál motorsport rajongói számára nincs is jobb ok arra, hogy eljöjjenek, vagy bekapcsolódjanak, hogy megnézzék a 2022-es szezon fináléját!””

Forrásasbk.com