kedd, augusztus 16, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
EWC - 🇯🇵 Suzuka 8h
🇬🇧 Brit Superbike - Thruxton 1
KezdőlapSupersportSebestyén Peti a 11. helyen végzett vasárnap!

Sebestyén Peti a 11. helyen végzett vasárnap!

A PS56 Team sajtóközleménye

A csehországi forduló vasárnapi futamát négy körrel a vége előtt piros zászlóval intették le. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti a 15. helyről startolva a 11. helyen ért célba.

- Hirdetés -

Szombathoz képest teljesen száraz körülmények és sokkal melegebb nap fogadta a versenyzőket. A reggeli warm up már bíztatóan alakult hiszen a magyar pilóta csupán 5 tizedre maradt el az elejétől. A versenyen aztán végig a TOP10 körüli helyeken csatázott, végül a 11. helyen sikerült célba érnie.

„Azt gondolom sikerült egyet előre lépnünk, ma sokat tudtam csatázni. Sajnos a 15. helyről indulva nehéz rizikó nélkül gyorsan előre keveredni és én mindenképpen fontosnak tartottam befejezni a versenyt, mert a sérülések és esések miatt idén nem volt idáig a legjobb a versenytempóm. A mai nap után levontuk a következtetéseket és keményen készülünk, hogy a szünet után még erősebben térjünk vissza.– mondta el a HUMDA pilótája.

- Hirdetés -

A Supersport-világbajnokság mezőnyére most egy 5 hetes pihenő vár, legközelebb szeptember 9-én Franciaországban rendeznek futamot.

Forrás: PS56 Team