2024. március 29. 12:48
KezdőlapSupersportTom Booth-Amos a Brit Supersport bajnokságon vendégszerepel

Tom Booth-Amos a Brit Supersport bajnokságon vendégszerepel

Tom Booth-Amos ismét ott lesz a Brit Supersport Bajnokság rajtrácsán ezen a hétvégén, a Gearlink Kawasakival tér vissza a szezon utolsó fordulójára Brands Hatchben.

Booth-Amos a Donington Parkban már csatlakozott a csapathoz, ahol két negyedik helyet szerzett. Luke Stapleford és Scott Swann mellett így három versenyzővel bővül a mezőny a szezonzárón.

Booth-Amos így nyilatkozott: „Izgatottan várom, hogy a Donington Parkban elért közös sikereink után újra a Gearlink Kawasaki csapat tagja legyek Brands Hatchben. Már régóta nem versenyeztem ott, szóval jó lesz visszamenni, és ezúttal remélhetőleg a szerencse is mellénk áll.”

Ben Wilson csapatmenedzser elmondta: „Nagyszerű lesz, hogy Tom újra motorra ülhet ezen a hétvégén Brands Hatchben. Úgy érzem, hogy most, hogy már a Donington Park-i forduló is a háta mögött van, sokkal otthonosabban fogja érezni magát a Gearlink Kawasakival. Szeretnénk a szezont jól befejezni, reméljük, hogy Luke és Tom is a dobogón végez, és Scott is előreléphet a hétvége során.”