vasárnap, június 26, 2022
Moto GP - 🇵🇹 Portugál Nagydíj
Moto GP - 🇪🇸 Spanyol Nagydíj
Moto GP - 🇮🇹 Olasz Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Katalán Nagydíj
Moto GP - 🇫🇷 Francia Nagydíj
MotoGP - 🇩🇪 Német Nagydíj
MotoGP - 🇳🇱 TT Assen
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park
🇬🇧 Brit Superbike – DONINGTON PARK
Superbike - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Superbike - 🇮🇹 Misano 2.verseny
Superbike - 🇬🇧 Donington 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 2.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 1.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 2.verseny
Endurance VB - 🇧🇪 Spa 24h
Supersport - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Supersport - 🇮🇹 Misano 2.verseny
🇬🇧 BSB - Knockhill sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 2. verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 3. verseny
Supersport - 🇬🇧 Donington 1.verseny
KezdőlapWheelieNa és te tudod, milyen hangszeren játszik Álex Márquez?

Na és te tudod, milyen hangszeren játszik Álex Márquez?

Csapattársukkal kapcsolatos érdekes-vicces-bizarr kérdésekre válaszolt az LCR Honda két motorosa, Takaaki Nakagami és Álex Márquez.

- Hirdetés -

A MotoGP Instagram-oldalán jelent meg az a videó, amely során Takaaki Nakagami és csapattársa, Álex Márquez feszültek egymásnak. A végcél az lett volna, hogy kiderüljön, ki ismeri jobban a másikat, de… Túl sok pontot egyik versenyző sem tudott szerezni a csapattárs-ismeret nevű kvízjátékban.

Rögtön erősen indítunk a videóban, ahol megtudhatjuk, hogy Márquez tud furulyázni, csak éppen a hangszer neve nem jut eszébe először angolul. Márquez ezt követően csípőből rávágta Nakagami első királykategóriás pole-pozícióját, de aztán megint komoly problémákat okoztak olyan kérdések, hogy mit sportol télen “Taka”, vagy éppen mit gyűjt a spanyol.

Az egyetlen pont, ami még született innentől, Márquez kutyáinak számára vonatkozott. Megtudhattuk azt is, ki volt Nakagami gyerekkori hőse. Nem Valentino Rossi, ahogy azt a csapattárs tippelte… Mit eszik a spanyol, amikor bűnözni szeretne… Vagy éppen mi Nakagami kedvenc filmje.

Felmerült az is, hogy Márqueznek van-e egyáltalán jogosítványa, amikor pedig a spanyol megkapta a kérdést, mikor van csapattársa születésnapja, inkább meg is egyezett a döntetlenben.

Austin után egyébként kettejük közül a japán áll jobban a vb-tabellán, tizenkét szerzett pontja a vb-tabella tizenhatodik helyére jogosítja fel. Márquez nevét egyelőre csak a huszadik helyen találjuk, mindössze négy szerzett ponttal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MotoGP™ (@motogp) által megosztott bejegyzés

SourceMotoGP
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)