2024. március 28. 21:33
KezdőlapWheelieNa és te tudod, milyen hangszeren játszik Álex Márquez?

Na és te tudod, milyen hangszeren játszik Álex Márquez?

Csapattársukkal kapcsolatos érdekes-vicces-bizarr kérdésekre válaszolt az LCR Honda két motorosa, Takaaki Nakagami és Álex Márquez.

A MotoGP Instagram-oldalán jelent meg az a videó, amely során Takaaki Nakagami és csapattársa, Álex Márquez feszültek egymásnak. A végcél az lett volna, hogy kiderüljön, ki ismeri jobban a másikat, de… Túl sok pontot egyik versenyző sem tudott szerezni a csapattárs-ismeret nevű kvízjátékban.

Rögtön erősen indítunk a videóban, ahol megtudhatjuk, hogy Márquez tud furulyázni, csak éppen a hangszer neve nem jut eszébe először angolul. Márquez ezt követően csípőből rávágta Nakagami első királykategóriás pole-pozícióját, de aztán megint komoly problémákat okoztak olyan kérdések, hogy mit sportol télen „Taka”, vagy éppen mit gyűjt a spanyol.

Az egyetlen pont, ami még született innentől, Márquez kutyáinak számára vonatkozott. Megtudhattuk azt is, ki volt Nakagami gyerekkori hőse. Nem Valentino Rossi, ahogy azt a csapattárs tippelte… Mit eszik a spanyol, amikor bűnözni szeretne… Vagy éppen mi Nakagami kedvenc filmje.

Felmerült az is, hogy Márqueznek van-e egyáltalán jogosítványa, amikor pedig a spanyol megkapta a kérdést, mikor van csapattársa születésnapja, inkább meg is egyezett a döntetlenben.

Austin után egyébként kettejük közül a japán áll jobban a vb-tabellán, tizenkét szerzett pontja a vb-tabella tizenhatodik helyére jogosítja fel. Márquez nevét egyelőre csak a huszadik helyen találjuk, mindössze négy szerzett ponttal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MotoGP™ (@motogp) által megosztott bejegyzés

ForrásMotoGP