2023. június 03. 13:08
KezdőlapMotoGPMiller számára mindegy hol, csak maradhasson a MotoGP-ben

Miller számára mindegy hol, csak maradhasson a MotoGP-ben

- Hirdetés -

Ha esetleg kiszorulna 2023-ra a gyári Ducatitól, akkor sem esne kétségbe Jack Miller, aki bármilyen lehetőségnek örülne. Na persze szívesen maradna is.

A 2023-as MotoGP-pilótakeringő egyik legizgalmasabb pontja Jack Miller jövője lehet. Maga az ausztrál nemrég arról beszélt, a gyári Ducati egyelőre nem beszélt vele, ami kicsit bántja őt. Most a MotoGP kérdésére kicsit bővebben is belement saját közeljövőjének latolgatásába.

Miller utódjaként Jorge Martín és Enea Bastianini neve is felmerült már a sajtó pletykáiban. Az ausztrálnak viszont érdekes módon majdhogynem mindegy, mi lesz vele.

- Hirdetés -

Nem különösebben érdekel. A MotoGP-ben minden motor nagyon jó, ezt első kézből tudom. Mindenkinek ugyanazok az eszközei. Szóval egészen addig, amíg maradhatok a MotoGP-ben, minden jó. Ez a lényeg, hogy dobogókért és győzelmekért harcolhatok” – fogalmazott kicsit talán nihilistán Miller.

Ha a gyári Ducatinál, akkor a gyári Ducatinál. Ha máshol, hát máshol. „Nekem csak annyi a dolgom, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam a motoron, amin ülök. Ennyi az egész. Ha ezzel jövőre is munkát ad a Ducati, annál jobb. Nyilván szívesen maradnék. Most pedig az előttünk álló versenyekre fókuszálok, hiszen rettenetesen hosszú a szezon.

Azzal, hogy a hétvégén Jack Miller a szezonban először dobogóra állhatott, feljött a vb-tabella hetedik helyére. 31 eddig szerzett pontja mondjuk tizeneggyel kevesebb, mint amennyivel az előtte álló Brad Binder rendelkezik.

Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)
- Hirdetés -