2024. április 25. 06:11
KezdőlapMotoGPA sprintfutam dobogósai így értékelték a rendkívül izgalmas versenyt

A sprintfutam dobogósai így értékelték a rendkívül izgalmas versenyt

Nem mindennapi végeredményt hozott a MotoGP tegnapi sprintfutama. Brad Binder egy hihetetlen rajtot követően fokozatosan zárkózott fel, majd ellenállt Marco Bezzecchi támadásának, és végül megnyerte a futamot.

Ismét rendkívül izgalmas sprintfutamnak lehettünk tanúi a királykategóriában, ezúttal Argentínában. Az élmezőny rendkívül szoros volt, és rendkívül látványos csatákat láthattunk a versenyzőktől. Lássuk, hogyan látták az eseményeket a dobogósok!

Luca Marini (3): „Nagyon jól rajtoltam, ami egy sprintfutam esetében rendkívül fontos, ahogyan az is, hogy minél előkelőbb rajtpozícióból kezdd meg a versenyt. Örülök ennek az eredménynek, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt a tempót át tudjuk ültetni a mai napba is, hogy hasonlóan jó pozíciókért harcolhassak. Portugália egy rémálom volt számomra, így visszagondolva. A sprintfutamok eleje nagyon kemény, mert mindenki előzni akar. Jól dolgoztunk, köszönöm a csapatnak.”

Marco Bezzecchi (2): „Igazából úgy érzem, hogy a győzelem a verseny elején ment el, mert a nagy bolyozás közepette visszaestem, és újra fel kellett zárkóznom. Mire azonban sikerült, Binder már messzebb volt, és kellett volna még egy kör. Ő jobb munkát végzett, mint én, de ettől eltekintve elégedett vagyok. Szeretnék köszönetet mondani a csapatnak, valamint a Ducatinak, hogy ilyen jó munkát végeztek.”

Rossi versenyzője nagy felzárkózást mutatott be, de a győzelem nem sikerült neki a sprintfutamon

Brad Binder (1): „Arra próbáltam törekedni, hogy egyáltalán motoron maradjak. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e átvinni ezt a teljesítményt a mai főfutamra. Folyamatosan koncentráltam, és azon voltam, hogy minél előrébb kerüljek. Nagyon boldog vagyok.”