2024. március 28. 10:10
KezdőlapMotoGPA KTM pilótája köszönetet mondott márkatársának kiváló munkájáért

A KTM pilótája köszönetet mondott márkatársának kiváló munkájáért

Micsoda nap volt a tegnapi a KTM számára: Brad Binder nyerte a sprintversenyt Jerezben, Jack Miller a harmadik helyen végzett, a szabadkártyás Dani Pedrosa pedig hatodik lett. Vajon ma is folytatódik a gyártó remek szereplése?

A szombati kvalifikáció után a KTM-bokszban már nagyon jó volt a hangulat, hiszen Jack Miller, Brad Binder és Dani Pedrosa a második, a negyedik és a hatodik rajtpozíciót szerezték meg. A délutáni sprintfutamon azonban a 30 fok feletti hőmérséklet miatt a körülmények minden versenyző számára rendkívül nagy kihívást jelentettek.

Jack Miller és Brad Binder ennek ellenére azonnal az élre állt. Mindketten nagyszerűen motoroztak, folyamatosan előzgették egymást.

A piros zászló után újraindított sprintfutamon a KTM csapata örülhetett a legjobban

 

Végül a dél-afrikai versenyző haladt át elsőként a célvonalon, és külön köszönetet mondott Dani Pedrosának is azért a munkáért, melyet tesztpilótaként végez a csapatnál:

„Jó volt a ritmusom és erősnek éreztem magam, csak a féktávokon voltak gondjaim, de igyekszünk ezt mára orvosolni. Egyszerűen csodálatos érzés volt újra nyerni. Jack is nagyon erős versenyt futott, hihetetlen teljesítményt nyújtott, és kezdettől nyomás alatt tartott. Nem volt könnyű visszavernem a támadásait, mert nagyon meleg volt.”

A KTM gyári versenyzője a hatodik helyre jött fel a világbajnoki tabellán.

„Nagyon köszönöm a csapatomnak, valamint Daninak, és a többi tesztpilótának. Hihetetlen munkát végeztek, és tökéletes csomagot állítottak össze.”