back to top
2024. május 04. 01:27
KezdőlapMotoGPAleix Espargaró rendkívül érzelmes pillanatokat élt át Assenben, testvére végre visszatért

Aleix Espargaró rendkívül érzelmes pillanatokat élt át Assenben, testvére végre visszatért

Aleix Espargaró elmesélte, hogy sikerült meggyőznie öccsét, Polt, hogy legalább a paddockban képviseltesse magát Assenben.

A nyári szünetet követően Pol Espargaró végre visszatérhet azután, hogy számos sérülést szenvedett, amelyek miatt akkoriban veszélybe került a karrierje. A holland hétvégére bátyja unszolására látogatott el, ahol Aleix első dobogós helyezését szerezte meg a szezonban Brad Binder büntetésének köszönhetően.

Továbbra sem kap zöld utat Pol Espargaró, Folger helyettesíti ismét

A MotoGP.com-nak Aleix Espargaró így nyilatkozott:

„Nagyon érzelmes pillanat volt Polt a paddockban látni. Ez nem az a hely, ahol neki lennie kell. A motoron akarom látni őt, küzdeni akarok vele. Tudom, hogy milyen nehéz volt számára, nem fizikailag, mert tudjuk, hogy egy-egy sérülés benne van. Ez része ennek a sportágnak. Az, hogy mentálisan mennyit kivesz belőle ez az egész, hogy kényszerpihenőre van ítélve, nem tudja, mikor térhet vissza.”

„Szóval nagyon örülök neki, hogy ott volt, mindenki örömmel fogadta. Igazából nem akart eljönni. Miattam jött. A futam előtt két hétig állandóan noszogattam, hogy jöjjön el, végül azt mondta, szombaton ott lesz. Ennek nagyon örültem. Megható pillanat volt.”