back to top
2024. május 08. 07:03
KezdőlapMotoGP„A 14 éves unokatestvérem is meg tudja verni” – íme a reakciók...

„A 14 éves unokatestvérem is meg tudja verni” – íme a reakciók Lorenzo és Pedrosa bokszmeccsére

A MotoGP mezőnyének jó néhány tagja megosztotta véleményét Jorge Lorenzo és Dani Pedrosa bokszmeccséről. Többen meg is tippelték a győztest, amiben nem volt egyezés.

Óriási küzdelem van készülőben a motorversenyzés világában, de nem a versenypályán. Jorge Lorenzo ugyanis kihívta Dani Pedrosát egy jótékonysági bokszmeccsre, és bár az ötszörös világbajnok elmondása szerint nem számított rá, egykori riválisa elfogadta a felkérést. A helyszín Barcelona lesz, az időpont viszont még nincs meg, de az eddigiek alapján nagyon úgy tűnik, hogy megvalósul a mérkőzés.

Hoppá, jön a „Sztárbox MotoGP-kiadása”, Pedrosa elfogadta Lorenzo kihívását

Mindez természetesen a jerezi paddockban is téma volt. Olyannyira, hogy a MotoGP közösségi oldalaira felkerült egy videó, amelyben többen is elmondják a véleményüket a pilóták közül. Ebből a szempontból szerencse, hogy Pedrosa személyében az egyik érintett szabadkártyával rajthoz áll a hétvégén, így ő is be tudott kerülni az összeállításba. A többi megkérdezett közül pedig sokan megtippelték a győztest, míg mások valamilyen szerepre jelentkeztek.

Pedrosa: Szerintem Jorge itt lesz a környéken ezen a hétvégén, szóval megkérdezhetik őt, hogy van-e már valamilyen ötlete.”

Joan Mir: „Őszintén szólva ez feldobta a hetemet.”

Marc Márquez: „Boksz? Láttam a közösségi médiában. Ha fogadnom kell valakire, akkor az Jorge lesz.”

Pedro Acosta: „Szerintem Dani nagy show-t fog csinálni. Úgy vélem, mindenkit meg tud lepni, a ringben is. Dani csapatában vagyok, az biztos. Amikor mindent belead, olyan, mint egy rakéta.”

Miguel Oliveira: „Dani csapatában vagyok, az biztos. Úgy látom, Jorge jelenleg nincs a legjobb edzettségi állapotban. Őszintén szólva a tizennégy éves unokatestvérem is meg tudja verni Jorgét.”

Brad Binder: „Szerintem elég érdekes lesz. Úgy vélem, Lorenzónak kicsit nagyobb lehet az ütőtávolsága, de nem sokkal.”

Raúl Fernández: „Ott szeretnék lenni, látni akarom.”

Jorge Martín: „Önként jelentkezem, hogy én legyek a bíró. Talán én is bemehetnék velük a ringbe.”

Aleix Espargaró: „Tényleg nem tudom, mire számítsak. Danit illetően van bennem némi kíváncsiság, mert mindenki azt gondolja, hogy túl alacsony, de én Danira teszem a pénzem. Szóval meglátjuk.”

Jack Miller: „Lorenzo nem küzdhet meg Danival. [Pedrosa] öt láb magas? [Lorenzo] nem teheti meg. Szerintem Daninál testhezállóbbat is tudunk találni Jorge számára, akivel megküzdhet. Azonnal felteszem a kezem.”