2024. március 28. 23:32
KezdőlapSuperbikeA regnáló bajnok, Mackenzie visszatérne Oulton Parkban

A regnáló bajnok, Mackenzie visszatérne Oulton Parkban

Tarran Mackenzie a Bennetts Brit Superbike Bajnokság második fordulójában, az Oulton Parkban szeretne visszatérni ezen a hétvégén. Amint arról beszámoltunk, az utolsó előszezoni teszten bukott és bokatörést szenvedett, ami miatt nem tudott részt venni a silverstone-i szezonnyitón.

A 2021-es bajnoknak a BSB orvosi csapatának vizsgálatán kell részt vennie a verseny előtt, és amennyiben megkapja a jóváhagyást az indulásra, a nyitó szabadedzésen szeretne visszatérni.

Mackenzie így nyilatkozott: „A bokám már néhány nappal azután, hogy levették a gipszet, jobb lett, kicsit jobban mozgok, mint amire számítottunk. Minden nap járok a fizioterapeutámhoz, és egy kis könnyű edzésen is részt veszek.

„Oulton egy fizikailag megterhelő pálya, de ha egészségesnek nyilvánítanak, akkor kimegyek edzésre, és onnantól meglátjuk, hogy érzem magam.”

A regnáló bajnoknak nem ez volt az egyetlen sérülése a holtszezonban, hiszen januárban egy gyakorlás során eltörött jobb lábának sípcsontja és kificamodott a válla is. Hogy ilyen kezdet után milyen szezon vár rá, az visszatérése után ki fog derülni…