2024. március 28. 14:28
KezdőlapSuperbikeRazgatlıoğlu is megküzd a "hírhedt heggyel" Cadwell Parkban - videóval

Razgatlıoğlu is megküzd a „hírhedt heggyel” Cadwell Parkban – videóval

  1. A Pata Yamaha és a Brixx WorldSBK a McAMS Yamaha Brit Superbike csapatához csatlakozva különleges vendégszereplést vállal. A brit bajnokság Cadwell Parki fordulóján ott lesz Razgatlıoğlu és Locatelli is.

A csapat szponzorának, a McAMS-nak köszönhetően Toprak Razgatlıoğlu és Andrea Locatelli megismerkedik a híres Cadwell Park pályával, támogatva Tarran Mackenzie-t és Jason O’Hallorant a 2022-es címvédésre irányuló törekvéseikben.

A 2021-es FIM Superbike-világbajnokságon győztes csapattársak, Razgatlıoğlu és Locatelli maguk is átgurulnak a „hegyen”, és bemutató köröket tesznek a nemzeti ünnepen. A szurkolóknak lehetőségük lesz találkozni a Yamaha WorldSBK versenyzőivel egy dedikálásra és kérdéseket is tehetnek fel a versenyzőknek.

Elmondták ezzel kapcsolatban érzéseiket a versenyzők, szponzorok és a bajnokság igazgatója is. Íme:

Toprak Razgatlıoğlu : „Már nagyon várom, hogy a Cadwell Parkba menjek! Azt hiszem, az Egyesült Királyság számára ez egy nagyon híres pálya, készen állok a motorozásra és arra is, hogy ugrassak! Mindig is játszottam ezt a pályát a videojátékokban, és most lesz az első alkalom, hogy motorozni fogok rajta. Alig várom, hogy lássam ott a szurkolókat és a brit Superbike versenyeket, és hogy szurkolhassak Tarrannak és Jasonnak. Nagyon izgatott vagyok, hogy magam is végigmegyek a pályán, az a tervem, hogy megcsinálom az ugrást, és remélem, hogy nem fogok esni!”

Andrea Locatelli: „Jó élmény lesz, mert még sosem láttam BSB versenyt! És az is, hogy a Cadwell Parkba mehetek, szerintem ez az egyik legjobb és legőrültebb pálya a sikán utáni ugratással! Az biztos, hogy amikor a Cadwell Parkban leszünk, az más élmény lesz. Nem nem fogunk versenyezni, de nagyszerű lesz látni a pályát. Emelett szurkolni a McAMS Yamaha versenyzőinek, Mackenzie-nek és O’Hallorannak. Ez egy jó lehetőség számunkra, hogy élvezzük a versenyzést.”

Valentina Slater, a McAMS értékesítési igazgatója: „Nagyon várjuk már a közelgő BSB Cadwell Parki fordulóját. Itt a BSB és a WorldSBK mindkét szponzorált csapatának versenyzői találkoznak majd. Mindkét csapat, a McAMS Yamaha és a Pata Yamaha a BRIXX WorldSBK-val eddig sikeres szezont tudhat maga mögött. Kivételes képességekről és fegyelemről tettek tanúbizonyságot a pályán. Mindezt szem előtt tartva a Cadwell Park felejthetetlen hétvégének ígérkezik minden érintett számára. Ez egy egyedülálló lehetőség lesz Toprak és Andrea számára, hogy megtapasztalják a látványos eseményt, és maguk is nekivágjanak a hírhedt hegynek, bemutató körökkel a rajongóknak. Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy a McAMS Yamaha címszponzoraként és a Pata Yamaha elsődleges partnereként a BRIXX WorldSBK-val együtt dolgozhatunk, és reméljük, hogy ez egy élvezetes és emelett győztes hétvége lesz mindkét csapat számára.”

Stuart Higgs, a Bennetts Brit Superbike Bajnokság sorozat igazgatója: „A globális versenyzésben Toprak Razgatlioglu jelenleg az egyik legizgalmasabb versenyző, akit érdemes figyelni, és nagyon örülök, hogy a Cadwell Parkban üdvözölhetjük a regnáló WSBK-bajnokot és csapattársát, Andrea Locatellit a Pata Yamaha – Brixx WorldSBK csapatból. Biztos vagyok benne, hogy a BSB szurkolói hihetetlen fogadtatásban részesítik majd őket az augusztusi munkaszüneti napon, amikor először tapasztalják meg a versenyt, és különösen, amikor Toprak leküzdi a hírhedt hegyet!”

Íme a híres ugratások: