back to top
2024. május 03. 20:01
KezdőlapHírekMagyar kommentárral követné a Man-szigeti TT fő versenyét? – nálunk megteheti

Magyar kommentárral követné a Man-szigeti TT fő versenyét? – nálunk megteheti

Megpróbáljuk a lehetetlent, és szombat délután elrepítjük Önt a Man-szigetre.

2023. június 10. szombat, történelmi pillanat a P1race életében, amikor élő kommentár, kvázi rádióközvetítés formájában, az egyik újonnan igazolt szerző, Guld vezetésével élőben közvetítjük a Man-szigeti Tourist Trophy kékszalagos fő versenyét, a Senior TT-t.

Guldról érdemes tudni, hogy megszállottként követi a TT-t, 2011 óta számtalanszor járt a versenyen, több versenyzővel készített interjút, a témában három fotókiállítás fűződik a nevéhez, és töretlenül kutatja az utcai motorversenyzés filozófiáját.

Man-szigeti TT: háromszor is pumpált, mire megjött a fékerő, de így is második lett Peter Hickman

Segítői pedig Rolcsi és Mike lesznek. Rolcsi 2017 óta Guld rendszeres útitársa a szigetre, az utazások alkalmával amolyan mindenes, aki azon túl, hogy végtelenségig rajong a legendás versenyért, a helyszínen teljes mértékben Guld támasza és segítője, egyszóval a nyugodt munkavégzés megteremtője, a biztos háttér megtestesítője.

Mike az angol versenykultúra megszállottja, továbbá Ducati-hívő, ebből fakad patinás, Mike the Bike beceneve, melyet Mike Hailwood után kapott. Elképesztő lexikális tudást halmozott fel az évek során motorversenyzésből, melyről igyekszik mindvégig szerényen nyilatkozni. Meglátásai tűpontosak, szakértelme megkérdőjelezhetetlen.

Meghalt Raül Torras, a Man-sziget leggyorsabb spanyol versenyzője

Mivel a három szakrajongó az idei évben itthonról követi az eseményeket, úgy döntöttek, hobbijuknak hódolva megpróbálkoznak a lehetetlennel, és mindent megtesznek azért, hogy szombat délután elrepítsék a magyar rajongókat a motorversenyzés leghírhedtebb szigetére, röpke három órára.

Az élő hangközvetítés kezdése 2023. 06. 10-én, szombaton 12.45-kor várható, az alábbi YouTube-linken, amely akkor válik élővé.