back to top
2024. május 07. 20:44
KezdőlapMotoGPTolószékben házasodott meg a súlyos sérüléséből lábadozó Rins (kép)

Tolószékben házasodott meg a súlyos sérüléséből lábadozó Rins (kép)

Az előző hétvégén Luca Marini után Álex Rins is megházasodott. Sérülése miatt azonban tolószékben, illetve mankóval bicegve töltötte az esküvőt.

A MotoGP nyári szünete általában arról szól, hogy jó néhány versenyzőnek eldől a jövője. Emellett persze a pilóták számára fő a kikapcsolódás, illetve a magánélet, hiszen máskor csak a holtszezonban van lehetőségük arra, hogy huzamosabb időt a családjukkal töltsenek. Álex Rins pedig olyannyira kihasználta ezt, hogy élete egyik legfontosabb eseményét mostanra szervezte.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Luca Marini nemrég megházasodott, és az esküvőn ott volt féltestvére, és egyben istállójának, a VR46-nak az első embere, Valentino Rossi, valamint a csapat másik versenyzője, Marco Bezzecchi. Azonban nem ő volt az egyetlen, aki a nyári szünetre szervezte élete nagy napját, hiszen Rins is az előző hétvégén házasodott meg.

Hatalmas az öröm Tavulliában: Luca Marini megnősült (videó)

Az LCR Honda pilótája Alexandra Perezzel házasodott össze. A menyasszonyról nem sokat lehet tudni, hiszen alig oszt meg magáról valamit a közösségi médiában. Ami biztos, hogy 2017 óta alkotnak egy párt, és 2020 óta jegyesek. Az eljegyzés után egy évvel pedig megszületett eddigi egyetlen gyerekük, akit Lucasnak neveztek el.

Ami magát az esküvőt illeti, Rins nem szokványos módon házasodott meg, ugyanis kénytelen volt tolószékben ülni. Ennek oka, hogy a mugellói sprintfutamon síp- és szárkapocscsonttörést szenvedett, aminek következtében kihagyta a következő két versenyhétvégét, és már az is eldőlt, hogy a Brit Nagydíjon sem lesz ott. Újdonsült feleségének Instagram-történetéből azonban kiderül, hogy a lagzi során lábra állt, de persze csak mankó segítségével, és a sérült testrészre nem nehezedett rá.

Már most eldőlt, hogy a következő futamot is ki kell hagynia Álex Rinsnek

Rins számára alighanem ez volt az év legfontosabb eseménye, de azért akad még számára jelentős pályán kívüli dolog. Sajtóértesülések szerint ugyanis nem tölti ki a kétéves szerződését a Hondával, és jövőre a Yamahához igazol. Ezt egyelőre senki nem erősítette meg hivatalosan, de az biztos, hogy ha az információ helytálló, akkor az beindíthatja a dominót.

Rins lenne az első számú jelölt Morbidelli helyére a Yamahánál?

A spanyol motoros a bajnokság tizenharmadik helyén áll, és 47 pontjával eddig ő a legeredményesebb a Honda pilótái közül. A képet azonban árnyalja, hogy ebből 34-et az austini hétvégén szerzett, amikor a sprintfutamon második lett, másnap pedig nyert. Ezt leszámítva viszont ő sem tudott csodát tenni, ráadásul annak is hangot adott már, hogy szerinte a japánok nem bíznak benne eléggé, amikor a fejlesztések teszteléséről van szó.