2024. április 26. 21:08
KezdőlapMotoGPMéregdrága ajándékkal jutalmazta meg magát a MotoGP-versenyző, miután megviccelte a világot ─...

Méregdrága ajándékkal jutalmazta meg magát a MotoGP-versenyző, miután megviccelte a világot ─ kép

Aleix Espargaró és felesége, Laura megviccelte a rajongókat. Ezenkívül az Aprilia-hős egy új Porschéval is megjutalmazta magát.

Aleix Espargaró 2022-ben az eddigi legsikeresebb MotoGP-szezonját teljesítette. Az Andorrában élő katalán az argentin Termas de Río Hondo pályán megnyerte első MotoGP-futamát, és ezzel olasz munkaadójának, az Apriliának is megszerezte első MotoGP-diadalát a Noale RS-GP-vel töltött hatodik szezonjában.

Espargaró ezenkívül még 5 alkalommal végzett dobogón a szezonban. Ezekért az eredményekért az autómániás versenyző most egy nagyon különleges ajándékkal kedveskedett magának – egy piros-fekete Porsche 718 Cayman GT4 RS-sel, mely értéke 130 ezer font, azaz több mint 50 millió forint.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Aleix 41 (@aleixespargaro) által megosztott bejegyzés

December 28-án Aleix aztán mindenkit megdöbbentett egy bejelentéssel. Feleségével, Laurával együtt lenyilatkozta, hogy ismét ikreket várnak. Még Luis Enrique, a spanyol labdarúgás ikonja is bedőlt a tréfának a spanyolországi aprószentek napján, ami nálunk április 1-jének felel meg. A pár gyermekei most hatévesek, és ősszel kezdik az iskolát.

A lelkes versenyző Espargaró és honfitársa, Maverick Viñales számára az új MotoGP-szezon a február 10. és 12. között Sepangban megrendezésre kerülő hivatalos IRTA-tesztekkel kezdődik.

Jelenleg a MotoGP-ben tesztelési tilalom van érvényben. Az új év első nagydíjára március 26-án kerül sor az algarvei Portimãóban.